Anbefalinger

Ellen eciwo ellen eciwo ellen eciwo ellen eciwo

Anbefalinger

Anbefalinger

TAKK!

2012
Mette Birkeland

“Dette kan jeg anbefale på det sterkeste!!! Ellen har hjulpet meg med mange helseplager og -problemer. Jeg er utrolig fornøyd og takknemmelig for den hjelpen jeg har fått. Jeg er imponert over hvordan kroppen vår henger sammen. Så har du plager av noen slag, ikke nøl. Ta kontakt og prøv det ut!!!!!” 

2012
Charlotte

“Nå har jeg verken hatt vondt i nakken eller hodet siden onsdag 😀 det er så deilig 😀 gleder meg til neste behandling”

2013
Hilde

Har akkurat kommet hjem etter en herlig og avslappende time hos Eciwo 😉 godt med varm benk og varm massasje i denne kulden ♥ Det finnes faktisk ingen bedre behandling enn hos ECIWO SONETERAPI – ELLEN STAFF. Snakk om å bry seg ♥

Anbefales på det varmeste!” 

2013
Linda Thomassen

“Har hatt bihule plager i mange år med ganske mye smerter
Begynte med soneterapi hos Ellen. Har no vert uten plager i 1 år. Så denne behandlingen kan jeg anbefale på det sterkeste. Føler også det ga meg mer energi !”
 

2013
Katrine

“Anbefales på det sterkeste! God behandling, utført på en profesjonell og dyktig måte”

2014
Sissel Jacobsen

“Fotsoneterapi hos Ellen anbefales på det sterkeste. En utrolig bra behandling som virkelig hjelper for kropp og sjel. Slet med oppvåkning på nettene over lang tid. Etter en behandling hos Ellen føler jeg meg mye mer avslappet og sover utrolig godt i flere dager etter behandlingen. Takk Ellen!” 

2014
Karianne Lo

Hvis du tenker å prøve soneterapi kan jeg anbefale Ellen Staff hos Eciwo i Åsane. Behagelig og dyktig terapeut

med målrettet behandling.” 

2014
Janna-Marie Dyrdal

“Fotsoneterapi hos Ellen kan virkelig anbefales! Jeg har hatt hovne ben/ødemer i mange år og slitt med problemene det medfører. Etter en del behandlinger hos Ellen er jeg MYE bedre! Dette er det som har virket best av det jeg har prøvd! Nå har jeg fått “slankere ” ben og har nesten ingen smerter !” 

2014
Hilde

“Hei 🙂
Jeg vil gjerne dele min erfaring med andre som vurderer Eciwo soneterapi. Jeg og min kjære samboer har gjennom 

5 tøffe år prøvd å få barn. Vi har prøvd ulike behandlings metoder både i Norge og i utland. For ca et år siden var vi meget sliten, lei og frustrert og orket ikke mer. Vi tok en liten pause og jeg ville unne meg noe godt men som også kunne hjelpe oss. Jeg googlet fotsoneterapi og kom frem til Ellen. En herlig og forståelsesfull dame som mer enn gjerne vil hjelpe. Jeg hadde noen timer hos henne og gjett hvem som er 17 uker på vei med en liten spire i magen! Jeg og min kjære samboer er evig takknemlig for din hjelp!! Den som intet prøver intet vinner!” 

2014
Hanne og Tonje Espedal

“Hei,
Vil gjerne fortelle om min datter på 10 år som har diagnosen Ulcerøs kolitt , en kronisk tarmbetennelse. For 1 1/2 år siden var hun meget syk, gikk på store doser prednisolon, hadde prøvd det meste av det sykehuset hadde å tilby av andre medikamenter. Disse fikk hun ofte store bivirkninger av og reaksjoner . Vi var begynt å forberede oss på en stomi, utlagt tarm. Vi bestemte oss da for å velge alternativ behandling. Reiste til østlandet og prøvde helhetsterapi med kostholdsendring, kosttilskudd og soneterapi . Da dette ble dyrt i lengden, prøvde jeg å finne tilsvarende i Bergen , og ble anbefalt Ellen. Min datter ble etter noen få behandlinger mye bedre- og er i dag uten medisiner og spiser vanlig kost uten å utelukke gluten,laktose o.l. Vi vil fortsette å gå til Ellen, bedre medisin finnes ikke. Takk Ellen! Hilsen Hanne og Tonje” 

2014
Trine Noremark Knappskog

“Oppdaget Ellen og Eciwo ved en tilfeldighet, og er evig takknemlig. Jeg har slitt med kraftig bekkenløsning og påfølgende muskel- og skjelettplager siden mitt første svangerskap i 2007. Har forsøkt det meste av behandling, noe har gitt tidvis forbedring, men jeg hadde også stadige tilbakefall. Etter at jeg startet med behandling hos Ellen har jeg fått mye mindre smerter, hormonnivået har stabilisert seg og bekkenplagene er sterkt reduserte. Effekten av behandling hos manuellterapeut og egen aktivitet er blitt mye bedre i kombinasjon med behandlingen hos Eciwo. Sist men ikke minst, Ellen er en fantastisk person, og behandlingen særdeles behagelig. Hverdagsluksus som i tillegg gjør meg bedre- vinn-vinn! Anbefales på det varmeste!” 

2014
May-Britt Johannessen

“Jeg har slitt med hyppig migrene i mange år, men etter noen timer hos Ellen er migrenen nesten borte. Har kun hatt migrene 2 ganger i løpet av de tre siste mnd, tidligere hadde jeg anfall en gang i uken.
Har også slitt med å sovne om kvelden men nå sovner jeg mye raskere 🙂
Vil absolutt anbefale noen timer hos Eciwo. Ellen er en dyktig, proffesjonell og behagelig person”

2014
Isabel

anbefales på det sterkeste

2014
Sølvi

Anbefaler fotsoneterapien på det varmeste. Veldig effektiv mot hodepineplager.

2014
Randi F. N

Takk for at du er du! Du møter oss med et smil, er åpen, snill, hjelpsom og ikke minst omtenksom. Du er god for mennesker du møter!” 

2014
Anne-Brit

En flott behandling og et nydelig medmenneske ♥♥♥” 

2014
Mariann Hanssen Johannessen

Kan anbefale Eciwo på det sterkeste! Slet mye med rastløshet i beina som påvirket søvnen i mange år, men etter å ha vært hos behandling hos Ellen har rastløshet så og si forsvunnet. Tusen takk!” 

2014
Wenche Jacobsen

Jeg pådro meg en nakkeslengskade i forbindelse med en påkjørsel bakfra for flere år siden. I etterkant av dette, har jeg slitt med smerter i bakhodet og nakken.
Etter kun få behandlinger hos Ellen har smertene praktisk talt forsvunnet!! Kan trygt anbefale Eciwo på det varmeste. Går nå fast en gang i måneden til behandling hos Ellen og kommer til å gjøre det i lang tid fremover”
 

2014
Lars Rune Moberg

Kan anbefale ECIWO på det aller varmeste. Har slete med lite og dårlig søvn i årevis etter mange år med nattskift. Etter nokon behandlinger hos Ellen merker eg no betydelig forskjell og kan endelig våkne utkvilt og klar til ein ny hverdag igjen. Kan ikkje få fullrost denne behandlingsmetoden godt nok. ANBEFALES!!!!” 

2015
Torill W.B

Jeg har hatt 5 behandlinger med soneterapi /akupunktur hos Ellen for div plager jeg har slitt med i mange år. Merket etter få behandlinger at ting begynte å bedre seg. Blod sirkulasjonen min er merkbart bedre , ødemene jeg har hatt i kroppen i årevis er i ferd med å forsvinne. Krampene jeg har hatt i føttene / leggene har jeg ikke hatt på 3 uker nå, helt utrolig! Ellen har en veldig behagelig utstråling , og er en meget dyktig soneterapeut , det hersker ro og harmoni under behandlingen, noe som gjør at det det er nytelse både for kropp og sjel! Anbefales på det varmeste!” 

2015
Christine Berntsen

Jeg anbefaler virkelig Eciwo soneterapi. Jeg kom første gang med stress nakke, hodepine, balanseforstyrrelser og “sorte” prikker i synsfeltet. I løpet av den første behandlingen var det som om jeg “landet”, og det var ikke vondt å ligge på benken lengre. Jeg gikk derifra uten vondt i nakken/hodet og har ikke hatt balanseforstyrrelsene eller de “sorte” prikkene i synsfeltet siden. Jeg har hatt flere behandlinger hos Ellen, da jeg lett får stress nakke og behandlingene hjelper meg alltid. Et stort pluss er at det er en behagelig behandlingsmetode

2015
Anne Karin

“Høsten 2014 var jeg langt nede psykisk. Slet med urolige ben og dårlig nattesøvn. Hadde positiv erfaring med fotsoneterapi for noen år siden og ønsket å prøve igjen. Fant Ellen på nett, fikk raskt time og etter noen behandlinger følte jeg bedring. Jeg tar behandling en gang i mnd. og føler alltid en indre ro og et velvære etterpå. Eciwo soneterapi kan anbefales på det varmeste.” 

2015
Karen Sylta

“ Fantastisk behandling og nydelig menneske. Har ikke vondt i hoften lenger, er veldig fornøyd med behandlingen og kan anbefale Ellen på det varmeste.”

2015
Birgitte C.R.K

Jeg har prøvd soneterapi og øreakupunktur hos ECIWO soneterapi i en periode nå. Fantastisk behandling – som virker!!

Ellen er profesjonell og vet absolutt hva hun holder på med!
I tillegg er hun et skjønt menneske og veldig behagelig! Anbefales!!”

2015
Evy Hagenes

Jeg anbefaler veldig fotsoneterapi og øreakupunktur hos Ellen. Hun er kjempeflink og et veldig behagelig menneske

2015
Merete

Mine erfaringer med fotsoneterapi og øreakupunktur er bare gode. Bihulebetennelse, vondt i ryggen og søtsug har Ellen hjulpet meg med. En fin bieffekt som jeg ikke hadde regnet med er at jeg etter mange år også har fått den gode nattesøvnen tilbake. Mine beste anbefalinger”

2015
Luz Mella

“Eg kom i kontakt med soneterapeuten Ellen Staff på en “tilfeldig” måte,har nå fått flere behandliger av fotsone og øreakupunktur,dette har hjulpet meg på flere områder. Bedre energi,mindre stive ledd,hodeverk som eg var meget plaget med tidligere og før eg begynte hos hun har nesten forsvunnet.
Ellen har et veldig fint vesen,svært behagelig og det føles fantastisk godt å ligge i den deilige varm benk,ellers man trenger ikke å ha fysiske plager bare gi kroppen vår litt påfyll i den hektiske hverdagen.” 

2016
Rita

“ Etter en tragisk hendelse gikk jeg inn i en dyp depresjon med mye angst. Min svigerinne anbefalte meg å prøve Eciwo soneterapi. Det gjorde jeg og allerede samme kveld fikk jeg en herlig indre ro,

som jeg ikke hadde hatt på måneder.
Jeg har også blitt hjulpet med smerteproblematikk, søvnproblemer og hormonubalanse i forbindelse med overgangsalder. Jeg går fortsatt til behandling en gang i måneden for å holde mine problemer i sjakk. Jeg kan anbefale Eciwo soneterapi på det varmeste”
 

2016
Torill Wang

Jeg har prøvd Ayurvedisk Kraniemassasje, det var en utrolig avslappende og behagelig behandling. Behagelig og lett massasje gjorde slik at jeg slappet fullstendig av i hele kroppen, jeg var like avslappet som når jeg mediterer. Velvære på høyt plan. Dette er en behandling jeg kommer til å benytte meg av flere ganger, og kan anbefale andre og prøve. Balsam for kropp og sjel.

2016
Lise Marie

Etter 4 måneder med søvnløse netter pga urolig baby valgte jeg å prøve ut Fotsoneterapi på min nå 5 mnd gamle sønn. Han våknet alt ifra 2-7 ganger hver eneste natt uansett hvor mange kjerringråd jeg googlet frem og testet. Tilslutt fant jeg ut at jeg måtte prøve noe annet. Jeg fant Eciwo soneterapi på nettet og valgte å teste ut nettopp Ellen Staff da jeg så hun hadde fått mange gode anbefalinger her på siden. Etter første behandling merket jeg ikke den store forandringen i forhold til antall oppvåkninger,men jeg merket at søvnen var blitt roligere hos min sønn, så jeg valgte å fortsette med fler behandlinger, etter andre behandlingen begynte det å skje ting. Vi gikk fra å våkne 4,5,6 ganger om natten til kun 1-2 ganger. Vi hadde til og med fulle netter med søvn, noe som er meget sjeldent med så små barn. For meg som mamma er det luksus å kun måtte stå opp 1-2 ganger hver natt fremfor å gjerne måtte gjøre dette 6,7 ganger. Det er såklart varierte netter nå også men det er ikke i nærheten så ille som det var. Anbefaler alle småbarns mødre som sliter med nattesøvnen å teste ut fotsoneterapi på de små hos Ellen Staff. Kan også nevnes at jeg plutselig en fredags ettermiddag fikk en sms av Ellen der hun skrev at hun hadde sendt meg en e-post. I denne e-posten hadde hun skrevet ned noen råd som hun hadde fått av sin vennine ang. barnesøvn, som hun anbefalte meg å teste. Snakk om service! 🙂
En mer hyggelig og serviceminded person skal man lete lenge etter. Man merker at hun brenner for yrket sitt og ønsker virkelig å hjelpe. Ikke nøl med å teste, jeg angrer ikke et sekund. Endelig får vi alle en bedre nattesøvn.”

2016
Trine Storbråten

Jeg slet mye med øresus/tinnitus for et par år siden og fikk god hjelp fra flere behandlinger med fotsoneterapi hos Ellen. Tinnitusen ble mye svakere og er i dag så og si helt borte fremdeles.
Nå nylig forsøkte jeg Ayurvedisk kraniemassasje etter at jeg hadde gått med et migreneanfall 4 dager i strekk. Rett etter behandlingen lettet migreneanfallet og forsvant utpå kvelden. I tillegg er kraniemassasjen helt fantastisk avslappende og man får fornyet energi. Ellen som person er også veldig jordnær og rolig, hun bryr seg oppriktig om de hun behandler. Anbefales på det sterkeste! Jeg skal tilbake igjen neste uke”

2016
Sølvi

Ayurvedisk kraniemassasje er avstressende og Ellen har en kjempegod teknikk som gjør behandlingen meget behagelig. Anbefales på det varmeste

2016
Kristin Færøy

Soneterapi og kraniemassasje er berre heilt fantastisk – anbefaler

2016
Bente A

“ Jeg har prøvd ayurvedisk kraniemassasje å jeg kan anbefale det på det varmeste. Meget god massasje av en dyktig terapeut. Har også hatt flere timer med soneterapi og dette kan også virkelig anbefales. Gleder meg allerede til neste time med hodemassasje som skal bestilles om ikke så lenge.”

2017
Therese Rødland

“Da vår datter strevde lenge med å få sove om kveldene, bestemte vi oss for å prøve Eciwo soneterapi, og allerede etter første behandling var problemet løst! Helt fantastisk! Kan virkelig anbefales!”

2017
Bente Andersen

“Jeg har i dag atter en gang vært til meget god og herlig behandling hos Ellen. Dobbeltime med soneterapi og kraniemassasje.. Nå har Ellen og en kollega klart å lage sin helt egen Shampo, som nettopp er kommet til salgs i klinikken. Har prøvd den nå i dag og er meget fornøyd. Den inneholder blant annet lavendel og andre gode ingredienser som skal være sunt for håret. Jeg ble positivt overasket og den kan virkelig anbefales.
Kjekt å gi i julegave også, så her skal det kjøpes flere
.”

2017
Helene

Jeg har fått en ny hverdag etter jeg begynte på fotsoneterapi hos ECIWO og Ellen Staff.
Helt utrolig hva en slik behandling gjør til hele kroppen!

Jeg bestemte meg for behandling fordi jeg slet med dårlig blodsirkulasjon, særlig i anklene. Jeg var alltid kald på føttene. Tærene levde sitt”eget liv” og var liksom ikke en del av kroppen lenger. Hadde krampe i leggene og føttene om nettene, og dermed veldig dårlig søvn. Jeg har vært en “frysepinne” i mange år, men nå har behandlingen forandret kroppen min. Nå har jeg hatt 5 behandlinger, og føler meg som et nytt menneske. Energien har kommet tilbake. Jeg har full tro på fotsoneterapi, og Ellen er en av de beste. Hun er behagelig på alle måter. Bare velvære hele tiden! Jeg er så glad for at det var henne jeg ringte til for å få behandling. Jeg anbefaler henne på det beste. Takk for en ny hverdag, Ellen. Hilsen Helene

2017
Tove

“Har nå godt noen ganger hos Ellen og fått flere gode behandlinger. Da jeg begynte slet jeg mye med trøtthet og øresus. Hadde øresus på begge ørene. Nå er det bare litt igjen på det ene. Når det gjelder trettheten er jeg nå mye bedre. Før sov jeg til 9.30-10, men nå er jeg oppe og utsovet til 7 – 7.30. Har fått en bedre dagsryme og orker mer på kvelden. Kan anbefale Ellen på det varmeste.”

2017
Bente A

Jeg har hatt flere soneterapibehandlinger hos Ellen som jeg virkelig vil anbefale andre også. Har også hatt kraniemassasje og det er en fantastisk behandling det også. min neste time som eg snart skal ha er en dobbeltime som består av både fotsoneterapi og kraniemassasje. Jeg gleder meg allerede.
Ellen er en meget dyktig behandler og en herlig person å bli kjent med. Anbefaler hennes behandling til alle, å jeg selv skal unne meg flere fremover da det hjelper godt for mange helseplager” 

2018
Ellinor

“Da jeg kom til Ellen hadde jeg utfordringer med høy puls og høyt stoffskifte. Etter noen behandlinger har jeg fått normal hvilepuls og blodprøver viser at stoffskiftet har sunket til normalt! Fantastisk bra jobba! Hurra for Ellen!!”

2018
Christine Nesse

Kjempe fornøyd! Utrolig behagelig og dyktig dame. Forklarer underveis og skaper en god trygghet.
Kommer absolutt tilbake
” 

2018
Inger

“ Jeg hadde ingen energi da jeg begynte med behandling. Kroppen var helt ute av lage. Dårlig søvn, lite energi og fibromyalgismerter. Jeg ville ikke vært timene foruten. Nå føler jeg at jeg blomstrer! 

2019
Anne Mehl Valdersnes

“Ellen er flink i yrke sitt, man får god service, absolutt å anbefale!”

2019
Mette Birkeland

Vil bare si at jeg har sovet fantastiskt hele denne uken og har ikke så mye hetetokter i løpet av dagen…. elsker fotsoneterapi!

2019
Bente

“Tusen takk for at jeg er så heldig å få ta behandlinger hos deg, engelen Ellen. Det har nok reddet med. Så tuuusen hjertelig takk!”

2019
SISSEL LYGRESTEN

“Ayurvedisk kraniemassasje er himmelsk og absolutt å anbefale, takk Ellen!”

2019
tonje å

“Etter å ha slitt med betennelse i tykktarm i over to år, og var tom for ideer om hvordan jeg skulle få “livet tilbake”, begynte det for første gang å gå bedre etter et par måneders behandling hos Ellen. Symptomene ble færre, og godformen begynte etterhvert å vise seg. Godformen ser faktisk ut i dette øyeblikk, som den holder på å stabiliseres. Etter 7 måneders behandling, tør jeg for første gang å håpe på å bli symptomfri ved å fortsette å gå til behandling hos Ellen. Jeg har også slitt med store menstruasjonssmerter, hvor jeg nesten ikke har fungert de første dagene av menstruasjonen. Nå fungerer jeg, og har sluttet å ta smertestillende for å dempe smertene disse dagene. Jeg anbefaler virkelig behandling hos Ellen. Jeg tør faktisk aldri å slutte med disse behandlingene. Hvis du er rådvill, og ikke vet hvordan bli frisk: forsøk behandlinger hos Ellen. Vær tålmodig, og ha troen. Hilsen en veldig fornøyd kunde.”

2019
ØRN AKSELSEN

“Great Staff, god service!”

2020
Jorunn v foss

“Har gått fast til Ellen i flere år. Hun er fantastisk dyktig og behagelig og anbefales på det sterkeste

2020
Marit h

“Har hatt min første soneterapi hos Ellen Staff. Det var en fantastisk god opplevelse. Dette vil jeg gjerne gjenta og forteller med glede om det til «alle» jeg kjenner”

2020
hanne elise h åsheim

“Utrolig dyktig soneterapeut!”

2020
Heidi Merethe O Sæterdal

“Min første gang hos Ellen ble en veldig fin opplevelse.

Anbefales sterkt!”

2020
torill b

“Velvære på høyt plan! Jeg hadde aldri i mitt syndige liv dratt helt fra Sotra hvis ikke behandlingene hadde gitt meg noe!”

2020
Birgitte l

Gule briller:

“Det beste jeg noengang har investert i. Supert for meg! Føler meg mere uthvilt når jeg står opp. Jeg blir raskere trøtt og avslappet. Jeg våkner litt om natten enda, men sovner mye raskere igjen!”

2021
martha steinsvik

Ayurvedisk kraniemassasje

“Det var helt magisk!”

2021
Nina a

Fot og leggmassasje

“Så fantastisk!”

2021
kristine blindheim

Fot og leggmassasje

“Jeg kunne lagt her i hele dag! Gud så fantastisk!”

2021
jan petter g

Ayurvedisk kraniemassasje

“Det var fantastisk!”

2021
Nina a

Fot og leggmassasje

“Så fantastisk!”

2021
kate aarseth

“Det er mye omsorg i de hendene der!”

2021
tonje a

“Snakk om hvilemodus! Dette er mitt fristed”

2021
Randi F. n

Månedens service på kropp og sjel! Anbefales, gjør så godt. Vær snill med deg selv, husk at det ikke bare er bilen som trenger service, men du også!”

2021
birgitte langeland

“Jeg kunne tenkt meg og lagt her i hele dag!”

2021
bente b

“Dette må jo være den beste og mest avstressende

plassen å komme til!”

2021
tonje

“Nå skjønner jeg hva en mener med ro!”

2021
siren åkre

“Jeg ble helt salig, jeg!”

2021
marit Frydenberg

Takket være dyktige Ellen har jeg fått tilbake nattesøvn og roet hetetoktene kraftig ned. Fotsone og øreakupunktur virker positivt. 

2021
Sarah Mee Talbot
Ellen kan anbefales på det varmeste. Profesjonell, hyggelig og har hjulpet meg enormt mye med plagene jeg kom med. 
 
 
 
2022
Astrid Bjørndal

Jeg har lenge vært plaget med sure oppstøt. Fikk det nesten uansett hva jeg spiste.  Etter fotsonebehandling sammen med øreakupunktur, har jeg ikke hatt sure oppstøt!

2022
INGER S

Øresusen min er helt borte vekk! De nålene som du satte inn i høyre øret, har nå virket 100% mot øresusen. Helt fantastisk!

2023
Alexander u

Eg har slete med hodepine, brenning i føttene og dårlig energi i kroppen. Soneterapi har hjulpet meg enormt myje. Brenningen og hodepinen er blitt myje bedre. Uten soneterapi hos Ellen, hadde eg vært sykemeldt ofte. Soneterapi er helt fantastisk!

2023
Liv K

Å få soneterapi er noe av det lureste jeg har gjort for meg selv! Og jeg sier det ikke bare for å være hyggelig. Det har hjulpet meg for så mange av plagene mine. Takk!

2023
Linn H.V

Etter anbefaling tok vi kontakt med Ellen i forbindelse med at sønnen vår på 5 år hadde mange uhell med urin og avføring. Etter endel behandlinger har dette avtatt og han har i lengre tid nå vært uten uhell. Siden dette har vist seg å være vellykket, velger vi å stoppe behandlingene litt. Skulle det vise seg at problemene oppstår igjen vil vi ta kontakt med Ellen igjen. Både vi og sønnen vår har vært kjempefornøyd og vi vil sterkt anbefale Ellen til andre!

2023
Turid reigstad

Magiske hender!

2023
Marit n

Jeg hadde problemer med luft i magen og treg mage, soneterapi hjalp meg. Det samme med hodepine, kan ikke huske sist jeg var plaget! Jeg merker at jeg finner en veldig ro på benken. Det er akkurat som jeg flyter vekk på en måte, som om hele kroppen min er i avslapningsmodus. I de periodene jeg sover dårlig, så klarer jeg å finne roen og merker at jeg får bedre søvn. 

2023
Maricel wågenes

For en stund tilbake fikk jeg påvist krystallsyken. Deretter ble dette kronisk og jeg har desperat lett etter behandling som kan hjelpe mot svimmelhet, stiv nakke og øresus. Jeg fant tilfeldig Eciwo Soneterapi – Ellen Staff via søk på Facebook. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til begynnelsen men etter et par behandlinger vil jeg påstå at jeg endelig har funnet en behandling som passer for meg. Med rolig atmosfære og magisk time, vil jeg sterkt anbefale denne type behandling. Og sliter du med noe annet, er hun svært imøtekommende og finner sammen ut med deg, hva behandling som vil passe deg best.

2023
MAgnhild Falch

Om du ikke har forsøkt slik behandling før, anbefaler jeg soneterapi!

Jeg havde i en længere periode over 2 år haft problemer med min cyklus, hvor symptomer som hovedpine, kraftige menstruationer og 50-60 dages menstruationscyklusser var en del af min hverdag. Jeg havde forinden været igennem undersøgelser hos gynækolog og læge. De kunne ikke fortælle mig hvad jeg fejlede, men de anbefalede mig at starte med kunstig hormonbehandling, for at dæmpe mine symptomer. I stedet for at følge gynækologens og lægens råd, ville jeg i stedet give soneterapien en chance. Jeg begyndte at modtage soneterapi og øreakupunktur hos Ellen, og efter et par uger med ugentlige behandlinger, var mine smerter helt væk, samtidig var de andre symptomer, heriblandt hovedpine også forsvundet! Ellen fortalte mig, hvordan hormonsystemet vores kan være ude af balance, og dermed skabe præcis de symptomer som jeg led af. Ellen delte gavmildt ud af sin viden om soneterapien, og hver eneste behandling følte jeg mig tryg, og i gode hænder.

Med hendes omsorgsfulde væsen og behagelige omgivelser skaber hun en holistisk behandling, der er fyldt med håb og generøsitet. Jeg føler mig altid meget afslappet og tilpas i min krop i dagene efter en behandling, og jeg vil altid være taknemmelig for at Ellen hjalp mig med at sætte fokus på min kloge krop, og de signaler den sender. Jeg vil på det varmeste anbefale ECIWO soneterapi ved Ellen Staff.

Josephine