Ansiktsrefleksterapi

Ansiktsrefleksterapi

Ansiktsrefleksterapi

ANSIKTSREFLEKSTERAPI

Ansiktsrefleksterapi er en behandlingsform som kan benyttes av både voksne og barn. Behandlingsformen oppleves som en mild og behagelig stimuleringsmetode.

Ved å trykke og massere på punkter i ansiktet og på hodet, kan en nå hele kroppen.

Metoden er utviklet av Lone Sørensen. Den er basert på vitenskaplig forskning og nyere nevrologiske teorier, i samarbeid med Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina og Dr. J. Bossy.

Lone Sørensen har arbeidet med og forsket i komplementærbehandling med refleksterapi i over 30 år med enestående resultater. I 2001 ble Lone Sørensen som den første aniktssoneterapeut i verden belønnet med tre hederspriser av OHMS (den argentinske avdeling af WHO (FN’s sundhetsorganisasjon) for hennes banebrytende pionerarbeid med terapeutiske undersøkelser og resultater spesielt innenfor senhjerneskader og neurologiske skader.

En del av behandlingen som utføres jobber en ut i fra en vietnamesisk metode som er mer enn 3000 år gammel. Metoden består av 564 nevrologiske punkter, og ble utført i Vietnam gjennom generasjoner der kun de visste om punktenes funksjon. I 1970 startet en vietnamesisk lege ved navn Dr. Chau å studere punktene. Han kom frem til at punktene har nevrologisk sammenheng og forbindelse til hjernen. Siden 1980 har han vært betalt av den vietnamesiske stat for å forske på anvendelsen av punktene til symptombehandling av lidelser.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Terapeuten presser og masserer på punkter om områder i ansiktet og hode. Ved å kjenne etter hva en merker i de ulike områdene, vil det kunne gi en indikasjon på symptombilde, årsak og videre behandlingsforløp.

Kontakt Meg