Ansiktsrefleksterapi

Ansiktsrefleksterapi

Ansiktsrefleksterapi

ANSIKTSREFLEKSTERAPI

Ansiktsrefleksterapi er en behandlingsform som kan benyttes av både voksne og barn. Behandlingsformen oppleves som en mild og behagelig stimuleringsmetode.

Ved å trykke og massere på punkter i ansiktet og på hodet, kan en nå hele kroppen.

«Det centrale nervesystem er konstant i forandring og altid i gang med at danne nye neuron netværk. Ligeledes besidder hjernen en evne til at ændre i de neurale forbindelser. Disse kan påvirkes positivt ved hjælp af refleksterapi. Ved denne manuelle stimulering er det derfor muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner og blod- og lymfekredsløb” (Lone Sørensen)

Metoden er utviklet av Lone Sørensen. Den er basert på vitenskaplig forskning og nyere nevrologiske teorier, i samarbeid med Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina og Dr. J. Bossy.

Lone Sørensen har arbeidet med og forsket i komplementærbehandling med refleksterapi i over 30 år med enestående resultater. I 2001 ble Lone Sørensen som den første aniktssoneterapeut i verden belønnet med tre hederspriser av OHMS (den argentinske avdeling af WHO (FN’s sundhetsorganisasjon) for hennes banebrytende pionerarbeid med terapeutiske undersøkelser og resultater spesielt innenfor senhjerneskader og neurologiske skader.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Terapeuten presser og masserer på punkter om områder i ansiktet og hode. Ved å kjenne etter hva en merker i de ulike områdene, vil det kunne gi en indikasjon på symptombilde, årsak og videre behandlingsforløp.

Kontakt Meg